Barion Pixel

Mychoccy

+36 20 665-4500 E-mail: info@mychoccy.com 1092 Budapest, Ráday utca 40.

Nyitvatartás

hétfő 11:00 – 19:00
kedd 11:00 – 19:00
szerda 11:00 – 19:00
csütörtök 11:00 – 19:00
péntek 11:00 – 19:00
szombat ZÁRVA
vasárnap ZÁRVA

KÖVESS MINKET FACEBOOKON ÉS INSTAGRAMON

Kézműves bonbonválogatás (4 szemes)

Mi – a MyChoccy Csokoládémanufaktúra – egy családi vállalkozás vagyunk; ahol két generáció, közel 30 évnyi szakmai tapasztalattal alkot csokoládékat.

A belga kézműves hagyományokat követve és ápolva készítjük ezeket a finomságokat, családi receptúrák alapján, sok-sok szeretettel és szenvedéllyel. Minden egyes műveletet gépek nélkül végzünk… igen, mi még márványlapon temperálunk!

A gyártáshoz kizárólag prémium minőségű, természetes alapanyagokat használunk, amely folyamatból teljes egészében kizártuk a mesterséges aromákat, ízfokozókat, tartósítószereket és a hozáadott cukrot.

Örülünk, hogy Ön is részese lett a csokoládéink varázslatának!

Bodza trüffel

Intenzív és összetéveszthetetlen bodza íz. A krém készítéséhez azonban nemcsak a bodza virágját, hanem az erdei bodza termését is felhasználtuk.

Lehetséges allergének: szójalecitin, tejpor, tejszín, vaj

Körte-karamell bonbon

Ki ne szeretné a szaftos, édes vilmoskörtét? És a lágy karamellt? Mi most ezt a két alkotóelemet kevertük bele a bonbon töltelékébe. Azonban óvatosan, van benne egy leheletnyi alkohol is.

Lehetséges allergének: szójalecitin, tejpor, tejszín

Narancs bonbon

Egy igazán tradicionális bonbon. A narancs és a jó minőségű tejcsokoládé párosítása senkinek nem okoz csalódást. A narancs savanykás íze jól kiegészíti a lágy, selymes tejcsokoládét.

Lehetséges allergének: szójalecitin, tejpor, tejszín

Málna trüffel

Az igazi klasszikus! A málna összetéveszthetetlen, édes íze és az étcsokoládé kesernyéssége fantasztikus párosítást alkotnak… a liofilizált málnapor pedig még különlegesebbé teszi a trüffelgolyót.

Lehetséges allergének: szójalecitin, tejpor, tejszín, vaj