Mychoccy

+36 20 665-4500 E-mail: info@mychoccy.com 1092 Budapest, Ráday utca 40.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON ÉS INSTAGRAMON

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.

Rólunk

Ha még nem találkoztál velünk, gyere közelebb és olvass…

Mi – a MyChoccy Csokoládémanufaktúra – egy családi vállalkozás vagyunk; ahol két generáció, közel 30 évnyi szakmai tapasztalattal alkot csokoládékat.

A belga kézműves hagyományokat követve és ápolva készítjük ezeket a finomságokat, családi receptúrák alapján, sok-sok szeretettel és szenvedéllyel.

A hagyományok tisztelete mellett azonban imádunk kísérletezni is – új ízekkel, különleges technikákkal, megragadó kinézetekkel, formabontó kivitelezési megoldásokkal – így a tradicionális ízvilágú édességek mellett megtalálhatod folyamatosan bővülő kínálatunkban az újhullámos alkotásokat is.

Belvárosi kávé és csokoládé bárunkban a kézzel készített bonbonok és trüffelek mellett sok más  kézműves csokoládés édességet, helyben készített forró csokoládékat, kávé- és tea különlegességeket, aprósüteményeket, friss limonádékat és házi szörpöket kóstolhatsz.

Engedj a csábításnak és látogass el csokoládés ékszerdobozunba, vagy lapozz bele webshopunkba!

Friss híreink

A kialakult helyzetben számunkra is kiemelten fontos a vendégeink és munkatársaink biztonsága! Mindezek miatt csokoládé bárunk határozatlan ideig zárva tart. Azonban a kedvenc csokijaidat a webshopunkon is megtalálhatod. Addig is keress bennünket telefonon, Facebookon, Instagramon, vagy e-mailben.

Csokoládé, szenvedéllyel...

Csokoládét ajándékozni valakinek, az emberek közötti kommunikáció legmagasabb, legbensőségesebb formája. Olyan, mintha egy édes titkot osztanánk meg a másikkal. Légy részese Te is a titoknak!